Nederlands Killer Instinct toernooi is eerste in KI Ultra Tour

Microsoft Studios heeft aangekondigd dat Kombo Klash Netherlands, het Killer Instinct toernooi van Nederland, onderdeel wordt van de officiƫle KI Ultra Tour. De KI Ultra Tour voegt 2500 dollar aan prijzengeld toe aan het tournament.

Microsoft Studios heeft het vandaag op ultra-combo.com/komboklash aangekondigd. Kombo Klash NL, hetĀ Killer Instinct World Cup kwalificatietoernooi datĀ wordt georganiseerd door The Dutch Brawlers is onderdeel van de officiĆ«le KI Ultra Tour. Er is een potbonus van 2500 dollar toegevoegd die wordt verdeeld over de beste spelers. De winnaar plaatst zich direct voor het wereldkampioenschap Killer Instinct datĀ in maart 2017 wordt gehouden in San Antonio Texas. En als dat nog niet genoeg is krijgen de twee beste spelers een Killer Instinct figurine van de vrienden van Ultimate Source.

Het toernooi wordt 8 en 9 oktober in de Jaarbeurs Utrecht op Firstlook Festival gehouden, het grootste gamefestival van Nederland en BelgiĆ«. Mensen die zich inschrijven voor het toernooi hebben met hun tickets ook gratis toegang tot het festival deze twee dagen. De jaarbeurs is volgepakt met alles wat met gaming te maken heeft. Inschrijven voor het toernooi kanĀ via dutchbrawlers.com

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties