Killer Instinct krijgt Ultimates

Af en toe jezelf even lekker laten gaan. Even met je vuisten gooien, wie wilt dat niet? In Killer Instinct wordt dat straks nog een tikkeltje bruter…

Ultimates

Misschien ken je ze al. De ‘Ultimates’ van de oude Killer Instinct. Dit waren een soort ‘Finishers’ maar dan een stuk bruter en funester. Geen idee waar ik het over heb? Check onderstaande video even.

F*cking vet, toch? Nou, die moves komen nu dus ook lekker naar andere personages, op 14 februari om precies te zijn (als dat geen lekker valentijnscadeau is). Behalve voor Shadow Jago uiteraard, hij heeft deze move al. Op Valentijnsdag krijgen de eerste personages hun ‘Ultimate Finisher’. Het gaat dan om Maya, Thunder, TJ Combo en Tusk. Wanneer de andere personages deze move krijgen is niet bekend, we weten wel dat het om een totaal van 15 stuks gaat.

“Waarom nu pas?” hoor ik jullie denken. Nou, dat komt dus omdat jullie, als gamers, heel veel vraag hebben gedaan hiernaar. Waardoor Microsoft is gaan denken en uiteindelijk heeft besloten jullie dit te schenken. Wie vraagt wordt dus niet altijd overgeslagen! Kortom, zet 14 februari in je agenda en kijk ondertussen bovenaan het artikel de ‘Ultimate’ van Thunder.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments