Een paar maanden geleden lekten er via NeoGaf meerdere aanstaande games voor de Windows Store uit. Onder andere TJ Boxing Combo stond in de lijst met games, opvallend omdat TJ een character uit Killer Instinct is. Een aanstaande Windows versie leek dus onderweg.

Killer Instinct zit op dit moment in het derde seizoen en kan gezien worden als een groot, onverwacht succes. Volgens Microsoft heeft men op dit moment 6 miljoen actieve spelers. Een Windows versie van de game was dus zo gek nog niet.

Creative Director for Xbox Adam Isgreen geeft nu echter toe dat de game is geannuleerd. Volgens Isgreen zou de game een combosysteem hebben wat gebaseerd was op de huidige game. Aangezien de game had moeten uitkomen voor Windows, zou de game ook voor de Windows Phone beschikbaar moeten worden.

Maar waarom?

Een reden voor het annuleren kan de McLaren smartphone zijn. Volgens de geruchten was dit een nieuwe smartphone waar Microsoft mee bezig was op de Campus. De geruchten werden echter bevestigd toen Windows Central een telefoon in handen kreeg met 3D Touch. De telefoon raakte echter vergeten om vervolgens nooit uit te komen. Volgens Isgreen zou dit een reden kunnen zijn. Hadden jullie graag een mobiele versie van Killer Instinct gezien?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments