My Time at Sandrock toont gameplay en krijgt releasedatum

Liefhebbers van de ‘My Time’-franchise kunnen hun controllers gaan opladen. Binnenkort komt My Time at Sandrock uit en de eerste beelden zijn veelbelovend. Kijk je mee?

Welkom in Sandrock, een boeiend stadje in het Wilde Westen. Verwoest jaren geleden, is het nu aan jou, je gereedschap en je bouwvaardigheden om Sandrock te herstellen naar zijn vroegere glorie.

Bouw en pas je hoofdkwartier en stadsgebouwen aan, maak en upgrade moderne gereedschappen en machines, herstel landbouw en veeteelt, en repareer beschadigde Sandrock-technologieën. Ontdek, koop of ontgrendel nieuwe ontwerpen om altijd je bouwboek uit te breiden en bewijs jezelf door de meest begerenswaardige titel van allemaal te verdienen: Bouwer van de Maand!

Naast het bouwen valt er natuurlijk ook weer genoeg te ontdekken op sociaal vlak. Ontdek het leven van een grote cast van personages die in de stad wonen, elk met hun eigen verhaal om te vertellen. Help je medebewoners in het verslaan van monsters, bandieten en alles wat de Eufaula-woestijn op je af kan gooien.

My Time at Sandrock verschijnt op 2 november 2023 voor de Xbox Series X|S en Xbox One!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties