De gameplay van Banishers: Ghosts of New Eden uitgelegd

In een nieuwe, ruim vijf minuten durende trailer, wordt de gameplay van Banishers: Ghosts of New Eden stap voor stap uitgelegd.

Verschillende facetten van de gameplay komen aan bod. Zo geeft de video een indruk van het type vijanden dat spelers in New Eden tegen kunnen komen. De verschillende vijanden beschikken over unieke aanvalspatronen en soms ook speciale krachten die niet met een gewone aanval te doorbreken zijn. In de beelden zien we voorbij komen hoe spelers tussen hun characters, Red en Antea, moeten wisselen om effectief te zijn. Ook zien we enkele speciale vaardigheden waarover de twee characters beschikken. Banishers heeft een aantal skill-trees toegevoegd, zodat spelers met verschillende speelstijlen kunnen experimenteren.

Ook zijn er personages die vervloekt zijn. Als speler leer je deze personages en vijanden kennen en zul je keuzes moeten maken om de vloek te doorbreken. Of kies je er juist voor om iemand te laten leiden? Keuzes hebben consequenties en zoals we van een DON’T NOD game gewend zijn vormen deze ook in Banishers een integraal onderdeel van de gameplay.

Banishers: Ghosts of New Eden is vanaf 13 februari 2024 verkrijgbaar en is te spelen op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties