My Time at Sandrock aangekondigd

Van de makers van My Time at Portia!

Het team van Pathea Games heeft een nieuwe ‘My Time’-titel aangekondigd. My Time at Sandrock moet in de zomer van 2023 uitkomen. Wat zijn we al te weten gekomen?

Misschien herinner jij je My Time at Portia nog wel? Het team achter de succesvolle life sim uit 2019 brengt een vervolg uit, maar dan wel in een andere setting en met andere characters.

My Time at Sandrock wordt net als My Time at Portia een avontuurlijke life-sim indie RPG. De game wordt ontwikkeld en uitgegeven door Pathea Games. My Time at Sandrock speelt zich af in een post-apocalyptische wereld 300 jaar na de Dag van Calamiteit die de meeste moderne technologieën vernietigde. Als de nieuwste Builder van Sandrock is het jouw taak om de gemeenschap te herstellen naar zijn vroegere glorie met behulp van je vertrouwde gereedschap.

Reis naar de woestijngemeenschap van Sandrock en neem de rol aan van een beginnende Builder. Gebruik je vertrouwde gereedschapsset om middelen te verzamelen, machines te bouwen en je vervallen werkplaats om te toveren tot een goed geoliede productiefaciliteit om de stad te redden van economische ondergang!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties