Modern Warfare III Multiplayer trailer knalt van je scherm

Met de komst van de maand oktober is het gameseizoen nu echt begonnen. Een rij aan topgames zit er aan te komen deze maand en één daarvan is Modern Warfare III.

En als we het hebben over die game dan weet je dat er verschillende onthullingen bij horen. Waar eerder de Zombie Mode en Campaign werden aangekondigd aan de hand van bijbehorende trailers is het nu de beurt aan de multiplayer. Net als in de Multiplayer Reveal van Call of Duty: Ghosts keert Eminem weer terug met de achtergrond muziek aan de hand van het nummer Till I collapse.

De game beloofd in eerste instantie maar liefst 16 iconische maps waarop we aan de slag mogen. Waarom deze iconisch zijn? Omdat we aan de slag mogen op remakes van maps uit het originele Modern Warfare era. Zo zien we onder andere Terminal, Favela en Highrise langskomen. De actie is in ieder geval weer om van te smullen.

Benieuwd naar de game? Je kan deze nog vooruitbestellen en krijgt hiermee toegang tot de open beta die deze maand op de planning staat. Call of Duty Modern Warfare III verschijnt op 10 november.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties