Rebirth Island terug in Modern Warfare III, seizoen 3 nu live

De lente is begonnen, maar het wisselvallige weer in Nederland laat dat nog niet helemaal zien. Gelukkig ziet de wereld van Call of Duty er een stuk zonniger uit met de introductie van een nieuw seizoen!

Ondertussen zijn we al weer aangekomen bij seizoen 3 van Activision’s beroemdste shooter. Zo is Rebirth Island, een compacte, maar geliefde map in Warzone weer terug. Daarnaast brengt het seizoen in totaal 6 nieuwe maps. Hier zitten remakes van bekende maps in, maar ook een aantal nieuwe. Zo hebben de tropische map 6 Star en de verwoeste map Emergency allebei een 24/7 modus gekregen zodat iedereen deze op het gemak kan leren kennen.

Uiteraard betekent het nieuwe seizoen ook een nieuwe Battle Pass met goodies. Zo zijn er nieuwe skins, wapens en CoD points te verdienen. Als beloning voor de aanschaf van de Battle Pass van seizoen 2 kreeg men een skin van Rick Grimes uit The Walking Dead. Dit seizoen krijgt men de skin van niemand minder dan Snoop Dog bij aanschaf van de Battle Pass.

Oh en hadden we je al verteld dat er nieuwe events aankomen, nieuwe missies beschikbaar zijn in Warzone, en dat er ook nog eens nieuwe perks beschikbaar zijn? Ben je benieuwd geworden? Season 3 van Call of Duty: Modern Warfare III is vanaf nu beschikbaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties