Mighty No. 9 kan zich aansluiten bij het illustere rijtje aan uitgestelde games en dit is al de derde keer. Waarom eigenlijk?

keiji-inafuneKeiji Inafune heeft op de site van de machtige negen laten weten dat er network issues zijn en dat het overzetten naar de console nog niet helemaal gelukt is. De netwerk problemen lijken erger dan men in eerste instantie had verwacht en daarom is men genoodzaakt om de releasedatum van 9 februari te schrappen.

Er lijken vooral bugs in de netwerk modes te zitten en specifiek bugs in het matchmaking systeem (tjonge, lijkt Rainbow Six wel). Als reden geeft men op dat dit vooral ligt aan het groot aantal platforms waarop de game uit gaat komen en dat voor elk platform een andere oplossing gevonden moet worden. Dit ligt ook aan het gebruik van een oude engine die geen updates meer krijgt van de fabrikant en dat betekent weer dat er heel veel handmatig moet worden aangepast in de online en matchmaking codes. Het team is hier al sinds het eind van de kerstvakantie non-stop mee bezig en het einde is wel al in zicht. Een definitieve datum geeft men nog niet maar het zal waarschijnlijk de lente van 2016 gaan worden.

Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen, aldus Keiji Inafune.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments