Mighty No. 9 komt op 18 september zowel digitaal als fysiek naar de Xbox One, PS4 en Wii U in Europa. Tevens komt de digitale editie op die datum naar oudere consoles en pc. Er zal geen fysieke versie uitkomen voor de voorlopers van de huidige generatie.

Mighty No. 9Ontwikkelaar Comcept heeft ook bekend gemaakt dat er Engelse, Japanse en Franse stemacteurs aan de game gewerkt hebben. Dit betekent dus dat we de game in het Japans kunnen spelen. De taal die je in dit soort spellen eigenlijk behoort te horen. Daar is ook rekening mee gehouden in de ondertiteling opties. Hier zijn Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Pools en Braziliaans-Portugees voor gemaakt.

DLC mag niet ontbreken anno 2015 (helaas) dus ook voor Mighty No. 9 gaat deze vlieger op. In de “Ray” DLC krijg je een nieuw level voor je kiezen, waarna je ,na het winnen van het eindgevecht, Ray vrij speelt. Met Ray en zijn unieke skills kan je de story-mode opnieuw doorspelen. De DLC wordt meegeleverd bij de release van Mighty No. 9 en wordt gratis weggegeven voor Kickstarter backers.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties