De credits van Mighty No. 9 duren 4 uur lang!

Altijd als ik een game heb uitgespeeld rollen de credits weer over mijn scherm. Bij elke game verwacht je een lijst met wie er meegeholpen heeft aan de game, na de laatste scene in de game. Dit is ook zo in Mighty No. 9, maar de credits duren 4 uur lang! 

Mighty No. 9 was een Kickstarter project, wat op papier erg succesvol was. De ontwikkelaar wilde alle Kickstarter backers bedanken door hen allemaal een plekje te geven in de eind credits. Dus, als jij Mighty No. 9 hebt gebackt op Kickstarter, dan sta jij er zeker tussen. Je zal dus wel goed je ogen open moeten houden, want je zal dus 4 uur lang je ogen op het scherm moeten houden. Succes daarmee!

maxresdefault

Toch wordt nu opeens duidelijk waarom de game een paar keer delayed is. 70.000 namen in de credits zetten lijkt ons ieder geval een zware klus en wij zijn blij dat zij het moesten doen!

Maar hoe is de game zelf?

De reviews van de game zijn één groot drama. We hebben helaas de game zelf niet gespeeld, maar als je een beetje rondkijkt op het internet, dan zie je vanzelf lage cijfers. Gemiddeld scoort de game een 56 op Metacritic en als je de algemene kritiekpunten bij elkaar raapt, dan kom je al snel tot de conclusie dat het technisch niet heel goed in elkaar zit. Dat is best raar, want de game is meerdere malen uitgesteld om het technisch goed voor elkaar te krijgen. Verder is de game een beetje inspiratieloos en zorgt het niet voor de originele Mega Man feel, helaas.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties