Vorig jaar werd Xbox Game Pass Friends & Family aangekondigd, deze ging live met een preview program. En deze lijkt bijna afgelopen.

Na een jaar van testen heeft Microsoft laten weten te stoppen met de preview van Game Pass Friends & Family. Met deze dienst konden 5 gebruikers op één abonnement van Game Pass aangesloten worden. Dit leverde een behoorlijke besparing op tegenover een individueel abonnement. De dienst werd vorig jaar september uitgerold in Ierland en Colombia.

Een woordvoerder van het bedrijf laat via Eurogamer weten dat men blij is met de interesse die de dienst heeft gekregen. De test krijgt een evaluatie. Vervolgens wil men kijken naar een aanbieding die op grotere schaal aangeboden kan worden.

De mensen die de dienst hebben getest voor het bedrijf krijgen een bedankje in de vorm van een Game Pass aanbieding. De Xbox Game Pass Friends & Family preview stopt op 15 augustus.

Vanuit onze community met vaders en moeders die meerdere Xboxen hebben staan thuis, is de wens groot voor dit plan. We wachten dus met smart af wat Microsoft gaat doen met dit initiatief.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties