In een interview met Business Insider bespreekt Microsoft’s CEO Satya Nadella de recente overname van Activision-Blizzard-King en de toekomst van gaming voor Microsoft.

Iets nieuws zijn we na het het interview met Business Insider niet te weten gekomen. Nadella bespreekt dat Microsoft na de overname van Activision-Blizzard-King een groter aandeel in de gamesindustrie heeft dan ooit tevoren. In het interview geeft de CEO aan dat gaming een belangrijk onderdeel van Microsoft’s toekomst is: ‘Wanneer ik nadenk over de toekomst van Microsoft dan denk ik aan ontwikkelaarstools, eigen software en gaming’.

In het interview met Business Insider heeft Nadella gezegd dat het bedrijf zich meer gaat richten op de ontwikkeling en publishing van games. Hij zei dat gaming een groot en belangrijk onderdeel is van Microsoft, een gebied waar het bedrijf een grote impact kan hebben.

Nadella bespreekt verder hoe Microsoft de gamesindustrie ziet veranderen door verschillende platformen, zoals mobiel, consoles, pc’s en de cloud. Hij zei dat Microsoft vooruitkijkt naar het verdubbelen van zijn inspanningen als ontwikkelaar en uitgever. Hij zei ook dat Microsoft gaming-platformen zal blijven bouwen, zoals Xbox, maar dat het een games-first benadering zal volgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties