Het is tegenwoordig eerder de norm dat games een Day One patch hebben. Het is niet meer de vraag of er een Day One patch komt, maar eerder hoe groot het is. Met Marvel’s Avengers mag je er één verwachten van maar liefst 18 GB.

Het is hopen dat je enigszins snel internet hebt, want anders mag je na het kopen van Marvel’s Avengers nog rustig even wat andere dingen terwijl de game een patch van 18 GB binnenhaalt. Ja, 18 GB, alsof het niks is. Waar zijn de dagen dat je gewoon nog een game op DVD had en je gelijk kon spelen (Pepperidge Farm remembers)? Het is ergens natuurlijk hartstikke goed nieuws want dit wil zeggen dat Crystal Dynamics serieus om gaat met de feedback die zij door de twee bèta weekenden hebben gekregen. Er is nog geen officieel release note gedeeld met de pers, maar het gaat om fixes, tuning, updates en wegwerken van bugs. Daar komt ook nog bij dat het dialoog van de game in 15 verschillende talen is omgezet. Nu weten we dat er veel dialoog in de game zit, maar het blijven toch tekstbestanden? Die zijn volgens mij niet zo groot.

Als je dus volgende week een fysieke kopie in huis haalt, dan mag je daarna nog gaan downloaden. Koop je ‘m digitaal? Dan zit de patch bij de download inbegrepen en ben je nog net iets langer aan het downloaden.

Wil je weten of de bèta ons beviel? Kijk dan hier onze stream terug van een week geleden.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
roko
roko
2 jaren geleden

Gelukkig kun je de digitale games van tevoren pre-loaden, dus het valt allemaal best wel mee