Eén van de games waar de hele wereld met spanning op zat te wachten, maar toch tegenviel achteraf, was Mafia 3. Een aantal van die gamers hebben het spel vast alweer verkocht, maar wat nou als je er ook een seasonpass bij had? Gelukkig laten de eerste DLC pakketjes niet lang meer op zich wachten.

Er is al het een en ander aan DLC uitgekomen maar dit waren voornamelijk cosmetische dingetjes. Er komen drie verhalende DLC pakketten uit. ‘Faster, baby!’ is de eerste en moet eind maart al uitkomen. Het tweede pakket heet ‘Stones Unturned’ en het derde pakket heet ‘Sign of the Times’. Hieronder lees je wat er tot nu toe bekend is over de DLC.

Faster, baby!

De omschrijving luidt als volgt: Snelle auto’s, dramatische achtervolgingen en epische stunts staan centraal in dit verhaal. Lincoln sluit een verbond met wapenzuster Roxy Laveau om een corrupte sheriff aan te pakken die de Civil Rights demonstranten terroriseert in de buitenwijken van New Bordeaux.

Hangar 13 zegt er zelf nog het volgende over.

Wij hebben naar jullie, de fans, geluisterd en we leveren een geweldig verhaal af. Dit verhaal gooit je direct in de actie en stopt niet.

We laten jullie kennis maken met een heel nieuw deel van New Bordeaux.

Deze verhaaluitbreiding kenmerkt zich door intense actie, met in de hoofdrol halsbrekende stunts en achtervolgingen door de bayou.

Eind maart kunnen we zelf aan de slag en zien we of de omschrijving het waar maakt.

Stones Unturned

Wanneer een meedogenloze rivaal opduikt in New Bordeaux, wordt Lincoln gedwongen om samen te werken met CIA agent John Donovan. Dit alles om een bloedvete te beëindigen die begonnen is in de jungle van Vietnam.

Verschijnt in mei.

Sign of the Times

Een reeks rituele moorden terroriseert de inwoners van New Bordeaux. Op verzoek van dominee James stemt Lincoln ermee in om op onderzoek uit te gaan en de cult die hierachter zit op te sporen. Dit leidt hem van het donkere hart van de bayou naar door drugs geteisterde subcultuur in de binnenstad.

Verschijnt in juli.

Tot slot wilde Creative Director bij Hangar 13, Bill Harms, dit nog even kwijt:

Wij waren erg onder de indruk van de ontvangst van de characters en het verhaal in Mafia 3. Daarom wilden wij hier vooral verder op gaan, terwijl we ondertussen ook nog nieuwe gameplay willen leveren. Waar Mafia 3 zich vooral richtte op het vernietigen van het rijk van Sal Marcano, zullen de uitbreidingen vooral lineaire verhalen vertellen.

Zijn jullie nu nog blij met de seasonpass? Of gaat de game alsnog in de verkoop?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments