De remake van Mafia is een ontzettend goeie game geworden. Voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen is hij nu ook in Noir Mode te spelen.

Ineens was daar een patch voor Mafia: Definitive Edition. Deze patch voegt een aantal nieuwe dingen toe aan de game, maar de meest opvallende is de Noir Mode waarmee je de game volledig in zwart/wit kunt spelen.

Naast deze sfeervolle visuele mode zijn er ook diverse andere dingetjes toegevoegd of aangepast. Zo kun je nu bijvoorbeeld je HUD aanpassen door bijvoorbeeld markers in of uit te schakelen, de minimap te verwijderen, de GPS uit te zetten of alles juist minimalistisch in te stellen.

Ook heeft ontwikkelaar Hangar 13 content aan de Free Ride Mode toegevoegd. Wat dat is zeggen ze niet, maar afhankelijk van welk voertuig en op welke plek je rondrijdt kun je dus nieuwe dingen tegenkomen.

Tot slot zijn er uiteraard ook enkele bugs aangepakt met deze patch zoals sommige cutscenes die alleen maar een zwart scherm toonden of auto’s die niet unlockten na ze vrijgespeeld te hebben.

Hebben jullie Mafia al uitgespeeld, of staat dat nog op de planning?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments