Als er al geklaagd wordt over de Xbox dan gaat het eigenlijk maar over een ding, de exclusives.

De discussie begrijp ik zelf niet erg goed. Waarom is het voor console bezitters zo belangrijk om bepaalde games exclusief voor de eigen console te hebben? Wat mij betreft mogen alle exclusives direct verbannen worden. Spelen op het apparaat die jij het fijnst vind, dat moet leidend zijn.

Maar goed, het schijnt dat een aanzienlijk deel van de gamers daar anders naar kijkt. Als we het over exclusives voor de Xbox hebben, dan is Playground Games een leverancier. Al jaren is Forza Horizon een titel die door veel Xbox fans zeer wordt gewaardeerd. Maar laten we ook het nieuwe RPG project van Playground Games niet vergeten waar men zachtjes de naam Fable bij fluistert.

Het heeft de schijn dat Microsoft een stap heeft gezet richting het inlijven van Playground Games. Op de site van de Engelse bedrijvenregistraties verscheen namelijk een opmerkelijke notitie: 29 mei – aanstelling van mr Keith Ranger Dolliver als bestuurder. Mr Keith Ranger Dolliver zit ook in de Raad van Bestuur van Microsoft dus dat kan geen toeval zijn, toch?

Dus ben je groot fan van die exclusives, de kans is nu nog groter dat de volgende Fable echt alleen op je Xbox te spelen zal zijn.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
RavenBlack
RavenBlack
4 jaren geleden

Ik zou zeggen laat de nieuwe Fable maar komen, maar dan wel 1 zoals we van Fable gewend zijn en niet zo`n verplichte MP zooi.