Op 19 september 2023 kwam Lies of P uit. Enkele weken na release deelt Meowiz Games dat zij met hun debuut game een enorme mijlpaal bereikt hebben!

Lies of P is 1 miljoen keer over de toonbank gegaan! Welverdiend, want de game van Neowiz Games zit enorm goed in elkaar en kreeg zeer positieve en lovende kritieken. Lies of P is voor liefhebbers van het souls-genre een kanshebber voor de Game Of The Year-titel. Zo ook op de redactie van XBNL, zoals je in de XBNL-review hebt kunnen lezen

Al met al heb ik een uitstekende tijd met Lies of P gehad. De game van Meowiz Games en Round8 Studio is de gevraagde zestig euro absoluut waard! Lies of P is een waardige soulslike actie-RPG met een eigen smoel. De game vertelt een meeslepend verhaal, kent soepele en uitdagende combat en biedt mooie en sfeervolle werelden om te ontdekken. Lies of P is een zeer uitdagende game waar veel tijd in gaat zitten, maar die het meer dan waard is om gespeeld te worden!

XBNL-review van Lies of P

Een mooie prestatie voor het team, zeker ook omdat de game via Xbox Game Pass te spelen is. Of de game een vervolg gaat krijgen is vooralsnog onduidelijk. Er waren afgelopen weken geruchten dat de studio aan DLC zou werken, maar deze zijn door Meowiz Games niet bevestigd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties