Lies of P is inmiddels ruim een week te spelen en de ontwikkelaars hebben alweer een flinke patch beschikbaar gesteld. Wat is er aangepast?

Met veel plezier ben ik nog steeds Lies of P (XBNL-review) aan het spelen. Inmiddels heb ik er meer dan 50 uur inzitten en ben ik aangekomen bij de laatste boss.

Lies of P is een heerlijke game om te spelen, zoals je ook in mijn review hebt kunnen lezen. De game is echter wel aan de moeilijke kant. Sommige bazen zijn erg pittig om te verslaan, hebben ingewikkelde patronen en enorme health bars. Zelfs de soulslike-liefhebbers zijn kritisch over de moeilijkheidsgraad van enkele bazen. De ontwikkelaars hebben de kritiek gehoord en stellen vandaag een update voor Xbox beschikbaar.

Een betere balans

De volledige lijst met patch-notes is hier te lezen. In het kort komt het op de volgende aanpassingen neer. De moeilijkste bosses (waaronder Fallen Archbischop, King of Puppets en de Simon Manus Arm of God-boss) krijgen een minder grote HP-balk. Spelers zullen sneller bepaalde resources vinden om hun wapens te upgraden, ook zal er meer Ergo droppen waardoor je sneller als speler jouw character kunt verbeteren. Tevens moet het voor spelers toegankelijker worden om de stats van hun character te veranderen, doordat het minder Gold Coin Fruits zal kosten. Met name deze laatste toevoeging, vind ik persoonlijk erg welkom. Het is leuk en interessant om in Lies of P met verschillende builds te experimenteren, maar de drempel hiervoor was veel te hoog.

Al met al een flinke patch zo vlak na release, waarmee hopelijk de game iets toegankelijker wordt voor de geïnteresseerden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties