Update 22-10

Vorige week lieten we dit gerucht al horen. Vandaag liet onze eigen Major Nelson zien dat wij gelijk hadden. Inderdaad komen deze vier games in de Game Pass

Origineel bericht


Heb je je pompoen al mooi uitgesneden? Kom je elke avond thuis en zit er dan een heks op de bank? Dan weet je dat het Halloween gaat worden. Maar wat gaat de Xbox Game Pass daarmee doen?

Dat is natuurlijk een beetje de vraag nu we wat hints zien over wat griezelige zaken die in de Pass kunnen gaan komen. Allerleerst was er gister ineens een game extra in de Xbox Game Pass gegooid, Sinner: Sacrifice for Redemption.

Allereerst is er een zogenaamde Pumpkin patch op de @xboxgamepass twitter aan het laden. Op de 16e stond hij op 83%, vandaag zaten we op 92%.

In sommige landen zien gebruikers ook een aantal andere games verschijnen die nog niet speelbaar zijn maar wel zichtbaar. We gaan ze even bespreken. Het kunnen natuurlijk ook geestvermeldingen zijn dus zeker, dat zijn we niet. Laten we starten met de game die er nu in staat.

Sinner: Sacrifice for Redemption

Deze game speelt zich af in een donker en verboden rijk die een nogal verwrongen verleden heeft. De game is geinspireerd door de Souls serie, Shadow of Colossus en een vleugje anime.

Daarnaast zijn er vier extra creepy games gesignaleerd:

>observer_

Dit is een psychologische horror game waarin onze eigen Rutger Hauer een hoofdrol heeft. We volgen Daniel Lazarski, een detective die bekend staat als een Observer, die het brein van mensen kan hacken als ondervragingstechniek.

Dead Island: Riptide Definitive Edition

Het paradijs verandert in een hel! Welkom in een angstaanjagende post-apocalyptische ervaring nu nog mooier dan ooit. Je kom terecht middenin een zombie-uitbraak op het tropische eiland Banoi, en je enige gedacht is: Overleven!

Hello Neighbor

Dit is een stealth horror game die draait om het huis van de buurman. Jij gaat daar naar binnen sluipen om zo de vreselijke geheimen in de kelder te vinden. Dus pas op, want de buurman komt achter je aan.

Outlast

Outlast speelt zich af in een psychiatrisch ziekenhuis genaamd ”Mount Massive Asylum”. De speler speelt als Miles Upshur, een onderzoeksjournalist. Het draait constant om het vinden van batterijen om zo je videocamera te kunnen gebruiken. Maar de vijanden liggen op de loer en zijn onverslaanbaar. Het is rennen of verstoppen en je adem inhouden.

Helaas gaan er ook weer een aantal games uit de Game Pass. Dus wil je deze nog afmaken, doe dat dan voordat november begint. Deze games gaan verdwijnen: Oddworld: New ‘n’ Tasty, Resident Evil, Sky Force Anniversary, World of Van Helsing: Deathtrap en Mega Man 9.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments