Rainbow Six Siege laat tweede nieuwe operator zien

Operation Velvet Shell komt over een week. Weet je niet zeker of R6 Siege wat voor je is? Probeer het een weekendje uit.

Op 7 februari komt hij, Operation Velvet Shell. Terwijl we nog geen nieuws hebben over de tweede operator, weten we nu wel wanneer je ermee aan de slag kunt. Denk je, nah, wat is dat Siege dan precies, is dat leuk? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kan de complete game inclusief alle operators van 2 tot 5 februari uit gaan proberen.

Velvet Shell

Bij een uitbreiding zitten standaard een nieuwe map en twee nieuwe operators uit een bepaald deel van de wereld. In deze uitbreiding is Spanje aan de beurt. Het nieuwe speelveld werd al een paar dagen terug bekend gemaakt. We gaan feesten op Ibiza. Deze map zal Coastline gaan heten en het neemt je mee naar een nachtclub.

Jackal

De operators komen uit de Spaanse speciale eenheid G.E.O. (Gruppo Especial de Operaciones). De eerste is vandaag openbaar gemaakt en dat zal de aanvallende operator zijn die de naam Jackal (jakhals) draagt. Als we naar de beelden kijken dan zien we dat Jackal de bijzondere eigenschap bezit om sporen te zien die de vijand heeft achtergelaten.Hij is uitgerust met een C7E en een PDW9 als primaire wapens, en de ITA 12S en USP 40 als secundaire wapens.

Mira

De tweede operator heeft de naam Mira. Zij is getraind in het beschermen en beveiligen van huizen van staatshoofden en regeringsleiders. Hoe haar gadget precies werkt, dat is nog onbekend maar we zien wel dat ze in versterkte muren een soort schietgeul maakt waardoor je de vijand vanuit de veilige plek kan beschieten.

Mira wordt uitgerust met de Vector .45 ACP en ITA12L als haar primaire wapens, en de ITA12S en USP 40 als secundaire wapens.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments