In dit artikel kun je stemmen op je favoriete ‘At Your Service’-games. Wie moet volgens jou de XBNL-award van 2022 winnen?

In de ‘At Your Service’-categorie hebben we games genomineerd die maanden of jaren na hun release nog steeds trouw door de ontwikkelaars ondersteund worden. De games waar je honderden uren in hebt gestoken en waarbij de ontwikkelaars blijven vernieuwen en de gamers nog steeds weten te verbazen. Games waarvan de content updates je om ze oren vliegen. 

De At Your Service-award gaat dus over de beste ongoing games. Door te stemmen in de poll kun je laten horen welke game wat jou betreft met de felbegeerde award naar huis gaat.

Welke game krijgt jouw stem voor de ‘At Your Service’-award 2022

  • Sea of Thieves (49%, 33 Votes)
  • Fortnite (19%, 13 Votes)
  • Grounded (12%, 8 Votes)
  • Destiny 2 (12%, 8 Votes)
  • Rainbow Six Siege (9%, 6 Votes)

Totaal aantal stemmen: 68

Laden ... Laden ...

Benieuwd welke andere categorieën we hebben en de bijbehorende nominaties? Check onze XBNL Awards lijst.

Sea of Thieves

Het is één van de darlings binnen de XBNL-community. We hebben het natuurlijk over Sea of Thieves, de geit onder de online multiplayers. De game van Rare kende in 2018 een problematische lancering, maar de meer dan 50 gratis content updates en vele community events hebben het zinkende schip weten te patchen. Inmiddels telt de game 30 miljoen spelers en is de game één van de succesvolste games uit het portfolio van de Xbox Game Studios.

Grounded

De oplettende stemmer zal bij de nominatie van Grounded zijn bedenkingen hebben. De game is toch pas in september 2022 gelanceerd? Dat klopt ook, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de game van Obsidian Entertainment al meer dan 2 1/2 fanatiek gespeeld wordt, meer dan 15 miljoen spelers telt en inmiddels al 14 content updates heeft uitgebracht. Een absoluut meesterwerk en volgens sommigen de beste survival co-op RPG die de laatste jaren uitgebracht is.

Destiny 2

De game van Bungie is in 2017 uitgebracht en kent met +40 miljoen spelers één van de grootste playerbases. Dat is volledig te danken aan de vier grote content updates, waarvan The Witch Queen in 2022 is uitgebracht.

Fornite

Fortnite hoort samen met Minecraft en GTA Online tot de meest succesvolste online multiplayer games die ooit zijn uitgebracht. Tientallen miljoenen spelers weten de game van Epic te vinden. De game blijft gruwelijk hard ondersteund worden met flinke content updates, nieuwe seizoen en en toffe events om te spelen. Fortnite is het type game waarvan een generatie over 20 jaar zegt: ‘daar ben ik mee opgegroeid’.

Rainbow Six Siege

Bij Ubisoft zijn ze heer-en-meester in het ondersteunen van hun games. The Division, For Honor, Riders Republic, om maar eens een aantal titels te noemen, worden vele maanden en jaren na hun release van verse content voorzien. De koning uit de Ubisoft-stal is echter Rainbow Six Siege. De game stamt inmiddels uit 2015 en wordt nog steeds op dagelijkse basis door miljoenen spelers gespeeld. Ook binnen de XBNL-community en redactie zitten fanatieke Siege-spelers. Het gerucht gaat zelfs dat onze eindredacteur bijna de 100 speeldagen aantikt.

Welke game heeft jouw stem gekregen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties