Kijk vanavond de Ubisoft Forward samen met XBNL!

Vanavond, maandag 12 juni 2023, staat de jaarlijkse Ubisoft Forward op het programma! Kijk je met XBNL mee?

Vanavond wordt een belangrijke show voor Ubisoft. Het jaar 2022 was een zeer matig jaar voor de teams van Ubi en ook in 2023 hebben ze nog geen betekenisvolle games uitgegeven. Vanavond hopen we natuurlijk meer te leren over Assassin’s Creed Mirage! En zou Skull and Bones een releasedatum krijgen? Zullen er ook nog aankondigingen zijn die ons weten te verrassen? We gaan het vanavond zien en jij kan met ons mee kijken!

Kijk met ons mee op Twitch

We zenden de Ubisoft Forward uit via Twitch. Je kunt onze uitzending hier bekijken. Om 18:45 uur zullen we de showcase gaan voorbespreken. We zullen onder andere bespreken wat we hopen te zien. Ook zullen we jullie verwachtingen bespreken!

Je kunt jouw verwachtingen nog inzenden door onder dit bericht te reageren of in het showcase kanaal van onze Discord. Wanneer is de Ubisoft Forward een 10/10? Met welke game opent en eindigt de show? En, door welke aankondiging zou je blij verrast zijn?

  • Om 18:45 uur starten we de voorbespreking;
  • Om 19:00 uur kijken we live de Ubisoft Forward samen met de XBNL-community;
  • We weten nog niet hoe lang de Ubisoft Forward zal duren, maar we verwachten rond 20:00 uur met de XBNL-redactie een nabespreking uit te zenden.

De nabespreking doen we uiteraard samen met jullie, de XBNL-community! Je mag onze livestream op Twitch joinen en je vreugde of teleurstelling met ons delen.

Kijk je met ons mee? Wij hebben er in ieder geval veel zin in!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties