Liefhebbers van het JRPG-genre mogen in hun handjes knijpen. Tales of Symphonia komt in remastered versie naar de Xbox. Lees je even mee?

De Nintendo Direct heeft een aantal nieuwtjes opgeleverd die ook voor Xbox-spelers interessant zijn. Bandai Namco kondigde namelijk Tales of Symphonia Remastered aan, een herwerkte versie van één van de meest geliefde Tales-verhalen.

Tales of Symphonia, in 2003 uitgebracht, brengt de 20 jaar oude klassieker terug met visuele verbeteringen, aangepaste gameplay en nieuwe features. In Tales of Symphonia Remastered zullen fans en nieuwkomers het avontuur van Lloyd Irving en zijn vrienden volgen waarin ze Sylvarant en Tethe’alla, twee aan elkaar gelinkte werelden, proberen te redden. Het spannende verhaal introduceert liefhebbende personages in een rijkgevulde en levendige wereld, naast anime-achtige cutscenes gecreëerd door Kosuke Fujishima. 

Spelers zullen alleen of tot en met vier van het verhaal kunnen genieten. De titel verschijnt op Xbox One en zal ook compatibel met de Xbox Series X|S zijn. Tales of Symphonia Remastered moet begin 2023 verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments