Ja dames en heren, we zijn alweer op de laatste dag van maart beland en met april voor de deur kan dat maar één ding betekenen: nieuwe Games with Gold!

In de maand april mogen we naast een paar grote releases ook weer genieten van twee gratis spelletjes en dit zijn:

Out of Space: Couch Edition

In Out of Space mag je al je skills inzetten om een dodelijke alien plaag af te slaan. Hierbij ben je op zoek naar een blijvend thuis. Aan jou de taak als speler om van een duurzaam ruimteschip je eigen plekje te maken. Dit doe je echter niet alleen want je mag met maximaal vier vrienden lokaal de strijd aan. Oh en je kan ook lekker op je virtuele bank blijven liggen terwijl je vrienden vragen om hulp. Een game voor mij dus!

Peaky Blinders: Mastermind

Dan een hele interessante voor de fans van tv serie Peaky Blinders. In deze strategische puzzelgame (die zich afspeelt voor de serie) ga je met de Shelby familie op pad om de straten van Birmingham onveilig te maken. Dit doe je door met de familie gesynchroniseerde en complexe plannen uit te voeren. Elke actie die je uitvoert met je karakter wordt vastgelegd in een tijdlijn die jij als speler onbeperkt kan terugspoelen en waar nodig resetten voor de hoogste score. Je doel? De Mastermind worden. BY ORDER OF THE PEAKY BLINDERS!


Er valt dus weer genoeg te beleven deze maand op onze geliefde Xbox. Welke game gaan jullie uitproberen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments