Het jaar zit er bijna op en dus is het tijd voor de eindejaarslijstjes! Benieuwd hoe je jouw lijstjes kun oproepen? Je leest het in dit artikel.

Het is weer tijd voor het jaaroverzicht. Welke achievements zijn er gehaald? Welke games zijn het meest gespeeld? Hoeveel uur is op de Xbox doorgebracht? Deze leuke statistieken zijn voor de liefhebbers inmiddels op te vragen.

Xbox ‘Year in Review’

Er zijn twee manieren om een jaarlijstje te genereren. De officiële manier verloopt via Xbox zelf. Ga naar ‘Xbox Year in Review’ door hier te klikken. Login met je Microsoft-account en je krijgt vervolgens een scala aan statistieken te zijn. Zo krijg je te zien welke genres je het meest gespeeld hebt, hoeveel uren jij op de Xbox hebt doorgebracht en welke bijzondere Xbox achievements je binnen hebt weten te slepen.

Trueachievements

Het community-platform Trueachievements heeft ook een jaaroverzicht dat gedownload kan worden. Je moet hiervoor een account bij Trueachievements hebben. Vervolgens kun je via de tab ‘MyYearOnXbox‘ een overzicht krijgen van je meest gespeelde game, jouw totale gamerscore van 2023 en het totaal aantal achievements dat je vrijgespeeld hebt.

XBNL-community

Wat heeft de XBNL-community vooral gespeeld? Net als in 2022 zullen we vanuit XBNL ook dit jaar weer een overzichtsartikel maken. Lijkt het je leuk om jouw gamertag hierin terug te zien, join dan even de XBNL-Discord en deel jouw jaaroverzichten met de de community!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties