Jurassic Park: Survival aangekondigd

Na jaren van afwezigheid mogen we ons eindelijk weer verheugen op een nieuwe game van Jurassic Park. Deze is namelijk aangekondigd tijdens The Game Awards!

In de aankondigingstrailer lijken we terug te gaan naar Isla Nublar, het eiland uit het eerste iconische deel van de franchise. Hierin zien we onze hoofdpersoon langs locaties gaan die ook in de film langskomen. Zo wordt ze in de keuken van het restaurant achterna gezeten door velociraptors. Hierbij staat een walkie talkie centraal want we zien onze hoofdpersoon hier gebruik van maken terwijl ze vraagt om hulp.

Jurassic Park: Survival moet verder een action-adventure singe-player game worden. De game wordt gemaakt door Saber Interactive. De terugkeer van deze titel is verrassend. Jurassic Park: Survival werd namelijk eerder aangekondigd in 2001 door ontwikkelaar Savage Entertainment en uitgever Konami. Deze game zag helaas het daglicht niet omdat deze werd geannuleerd. Wanneer de terugkeer van deze game moet uitkomen is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties