Nog iets minder dan een maand wachten en dan staat de epische zomer vol games weer voor de deur. En dit wordt net als vorig jaar afgetrapt met het Summer Game Fest waarna we verwend gaan worden met talloze Showcases. Weten wanneer deze zijn? Dat kun je hier vinden!

De onderstaande Showcases zijn officiëel aangekondigd en worden hier vermeld conform de Nederlandse tijd:

Summer Game Fest
7 juni om 23:00

Op vrijdag 7 juni trappen we om 23 uur in de avond af met het Summer Game Fest. Deze vervanger van de E3 wordt nu alweer een aantal jaar traditioneel gepresenteerd door oudgediende Geoff Keighley. Het event wordt dit jaar gehouden vanuit het Youtube Theater en ook dit jaar mogen we weer heel wat toffe, nieuwe games verwachten. Zo werden we vorig jaar verwend met trailers van onder andere: Alan Wake 2, Mortal Kombat 1, Prince of Persia: The Lost Crown, Lies of P, Remnant II en Palworld. Kijken dus!

Kijk op: YouTube, Twitch, X

Future Games Show
8 Juni om 21:00


Op deze datum staat de Future Games Show weer gepland. Ook hier werden vorig jaar zeker niet de minste games aangekondigd en getoond. Wat te denken van: Moving Out 2, Layers of Fear, Steamworld Build, Lords of the Fallen en Paleo Pines? Je hoort het al, deze showcase is het zeker waard om te bekijken.

Kijk op: YouTube, X

Xbox Showcase
9 Juni om 19:00

Dan het moment waar wij als fans natuurlijk reikhalzend naar uitkijken: de Xbox Showcase. Op zondag 9 juni is het zo ver om 19:00 in de avond. Microsoft heeft ons al laten weten dat dit de grootste showcase aller tijden moet gaan worden. En laten we eerlijk zijn, de verwachtingen zijn torenhoog met niet allen Xbox Game Studios, maar ook Bethesda en Activision Blizzard van de partij. En met titels als Avowed, Fable, Indiana Jones en Marvel’s Blade in de pijplijn is één ding zeker: deze showcase gaat propvol games zitten!

Call of Duty: Black Ops 6 Direct
9 Juni direct na de Xbox Showcase

We gaven het eerder al aan dat we een nieuwe Call of Duty konden verwachten met zijn eigen Showcase. Ondertussen heeft Xbox laten weten dat Black Ops 6 er aan zit te komen in deze legendarische franchise. En: we mogen voor het eerst in de geschiedenis een Call of DUty game day one verwelkomen op Game Pass. Dit klinkt goed en beloofd een legendarische Showcase te worden.

Kijk op: YouTube, X

Ubisoft Forward
10 juni om 21:00

En dan zitten de showcases er nog lang niet op, want ook Ubisoft komt nog om de hoek kijken met de ondertussen tradiotonele Ubisoft Forward Showcase. Live vanuit Los Angeles gaan we zien welke nieuwe games er uit de pijplijn van Ubisoft gaan komen. Uiteraard verwachten we nieuwe beelden van Star Wars Outlook Outlaws. Maar stiekem hopen we ook wel eindelijk iets te zien van Splinter Cell, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Beyond Good and Evil 2 en wellicht een nieuwe Far Cry? Afijn, op 9 juni gaan we het zien.

Kijk op: YouTube

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties