‘Insanity never ends’ in gratis update van Rage 2

Als je dacht klaar te zijn met Rage 2 dan raad ik je aan om de nieuwe update trailer eens te bekijken. Wat voor nieuws brengen de ontwikkelaars?

‘Chaos eerste klas’, noemde onze redacteur Niels het in zijn review over Rage 2. Met de nieuwe gratis update wordt daar nog een extra schepje bovenop gedaan. Zo brengt de update onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad. De Ultra-Nightmare difficulty. De naam zegt al genoeg. Het kan natuurlijk zijn dat je hier niet erg van onder de indruk bent. In dat geval kun je aan de slag in de Ironman mode: ‘you die once, you lose’.

Uiteraard staat tegenover al deze uitdaging de nodige beloning. Zo kun je vanaf nu een game opnieuw beginnen onder de noemer New Game+. Dit betekent dat je alle wapens, skins, vehicles, en abilities die je in de vorige speelsessies hebt vergaard, mee kunt nemen in het nieuwe spel. Verder zul je voor het aangaan van deze brute uitdagingen rijkelijk beloond worden met nieuwe skins voor je wapen en kun je gaan floreren met prestige badges. Tenslotte kun je nieuwe cheats vrijspelen: de Dash Ragdoll en de Super Knockback. Kortom, genoeg te doen in Rage 2 om weer een aantal zomeravonden gevuld te hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments