High on Life toont heerlijke beelden van de nieuwe DLC

Een exacte releasedatum weten we nog niet, maar waarschijnlijk hoeven we niet lang meer op de High on ‘Knife’ DLC te wachten.

Wat een heerlijke beelden tonen de ontwikkelaars van High on Life in een 9-minuten durende gameplay reveal van de DLC ‘High on Knife’. De gameplay zit weer vol met over-the-top actie, humor en vlotte gameplay. Het eerste wat me opvalt is de snellere manier van voortbewegen en nieuwe wapens. Er komt zelfs een pruttelende chainsaw aan te pas.

De ontwikkelaars weten met High On Life een unieke en creatieve first-person shooter uit te brengen. De game kent een vliegende start dankzij de uitstekende humor en snelle actie, maar verliest gaandeweg haar charme door eentonige gameplay en geforceerde platform elementen. Ondanks dat het tempo uit de game raakt, zullen de vele spraakmakende dialogen en mooi vormgegeven werelden de speler bij blijven. Een hoogvlieger is High On Life niet, maar zeker wel een game om te spelen en nooit meer te vergeten.

XBNL-review van High on Life (januari 2023)

De game is afgelopen week ook op de PlayStation uitgebracht. De High on Knife-DLC staat voorlopig nog op ‘coming soon’, maar het lijkt me aannemelijk dat ze nieuwe spelers even de tijd geven om de game uit te spelen, om vervolgens over een aantal weken de DLC er direct achteraan uit te brengen. Hoe dan ook, ik kijk er erg naar uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties