High on Life breidt uit met langverwachte DLC: ‘Binnenkort beschikbaar’!

Ontwikkelaar Squanch Games kondigt nieuwe DLC voor High on Life aan. Wat mogen we verwachten?

High on Life was één van de weinige grote successen van afgelopen jaar. Op de redactie hebben we erg genoten van de game. De conclusie van onze review:

De ontwikkelaars weten met High On Life een unieke en creatieve first-person shooter uit te brengen. De game kent een vliegende start dankzij de uitstekende humor en snelle actie, maar verliest gaandeweg haar charme door eentonige gameplay en geforceerde platform elementen. Ondanks dat het tempo uit de game raakt, zullen de vele spraakmakende dialogen en mooi vormgegeven werelden de speler bij blijven. Een hoogvlieger is High On Life niet, maar zeker wel een game om te spelen en nooit meer te vergeten.

XBNL-review (december 2022)

We zijn dan ook blij om DLC voor de game van aangekondigd te zien! De DLC moet High on Knife gaan heten en we zien in bovenstaande teaser trailer de vertrouwende wapens weer schaapachtig naar ons kijken. De DLC lijkt qua sfeer en sounds iets duisterder en geeft een meer horror-vibe, met onze grote vriend Knifey in de hoofdrol. Het is nog onbekend wanneer de DLC precies te spelen is, maar zin hebben we zeker!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties