We could be heroes, just for one day♪ Oke, scrap that! Er is nieuws over de reboot van Heroes genaamd Heroes Reborn, de serie krijgt namelijk heel snel een game, Heroes Reborn: Gemini. Het zou de eerste Heroes-game op de console betekenen.

Heroes was een fantastische serie over een groep mensen die er wereldwijd achterkwamen dat zij over superkrachten beschikten. Ook al haalde Heroes als serie best goede cijfers, de serie werd al gauw zwak en na een schamele vier seizoenen werd dan ook besloten om de stekker uit de serie te halen. Hmm, groep helden, superkrachten, wereldwijd… Klinkt goed voor een game toch? Ja, absoluut en daarom besloot Ubisoft ooit om de serie te vergamen naar de Xbox 360 ware het niet dat tijdens de productie bedacht werd dat ook hier beter de stekker uit kon. Vervolgens maakte de mobiele ontwikkelaar Gameloft uiteindelijk wel een kleine titel.

Gelukkig hebben NBC en ontwikkelaar Imperative Interactive nu besoten om de handen ineen te slaan en met de reboot van de serie alsnog een game te maken. De game gaat Gemini: Heroes Reborn heten en plaatst jou als speler in de huid van Cassandra (de zus van Dahlia in de serie). Cassandra heeft als superkracht dat ze telekinese en tijdmanipulatie kan gebruiken. Die eerste superkracht zal voornamelijk gebruikt worden om vijanden uit te schakelen, zo kan Cassandra objecten gebruiken om deze met haar superkracht naar vijanden te bombarderen.

De tijdmanipulatie wordt voornamelijk gebruikt om puzzels op te lossen, maar wil ook helpen bij gevechten. Het leuke van deze superkracht is dat je als speler kan hoppen naar twee jaartallen, namelijk 2009 en 2015. Ook is het mogelijk om een raam naar het andere jaar te openen en daar een kijkje te nemen zonder naar binnen te stappen. Snap je het nog? Om je een idee te geven, kun je dit het beste vergelijken met de tranen van Elizabeth in Bioshock Infinite. Natuurlijk kun je ook nog eens de tijd vertragen en zo de kogels van vijanden ontwijken.

Ben je helemaal in de Heroes-mood gekomen? Download dan nu alvast de mobiele game Heroes: Enigma en check zeker even de trailer van Heroes Reborn: Gemini. De game verschijnt al heel snel, 12 januari namelijk.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments