Heb je ooit Happy Wars gespeeld? Het is een RPG waar alles zo snel gaat dat je géén idee hebt wat er om je heen gebeurd. Hierdoor kom je in de meest hilarische situaties terecht, maar je moet ook behoorlijk stressbestendig zijn. Het beste nieuws, de preview van het vervolg is gratis te downloaden.

Happy Dungeons wordt gemaakt door Toylogic Inc. een producent uit Japan. De voorganger Happy Wars was al gratis te downloaden voor je Xbox 360 en Xbox One en nu komt Happy Dungeons ook naar de Xbox One. Voor nu is het alleen de preview die verkrijgbaar is, maar de volledige game staat ook gepland voor 2016.

Happy Dungeons?

Happy Dungeons is een game die speciaal gemaakt is voor multiplayer. Je kunt met vier vrienden, of minder, split-screen tegen elkaar spelen, of online met Xbox Live Gold.
De basis van het spel is heel simpel. Je kiest een van de drie klassen, Mage, Cleric of Warrior. Je past je karakter aan naar jouw wensen en je kunt aan de slag.
Je kunt strijden tegen de slechteriken, of het online tegen andere spelers opnemen.

Happy Wars speelt zich af op eilanden die vliegen in de lucht. Daar vielen om de haverklap een aantal spelers vanaf. Happy Dungeons zal zich afspelen op het land die zich onder die vliegende eilanden bevind. Dus daar komen de meiden letterlijk uit de lucht vallen.

Vroeger was Happy Wars gegarandeerd een leuke middag, zeker als je het online met je vrienden speelde. Dus ik hoop dat Happy Dungeons hetzelfde effect zal hebben.

De preview is gratis te downloaden in de Xbox Store en heeft een grootte van 4,26 GB. Uiteraard is het nog niet de volledige versie van de game, maar het is zeker de moeite waard om hem even uit te testen.

Mocht je de preview al leuk vinden dan kun je Happy Wars ook gratis downloaden in de Xbox Store. Happy Dungeons zal dit jaar nog worden gereleased.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments