As Dusk Falls vergt niet alleen gaming skills

Op 19 juli 2022 komt As Dusk Falls uit. Een sterk verhaalgedreven game die door Interior/Night ontwikkeld wordt. Tijdens de Xbox & Bethesda extended showcase kregen we meer over de multiplayer aspecten van deze game te horen.

As Dusk Falls is de titel van 2022 waar ik persoonlijk het meest naar uit kijk. Als groot fan van verhalende games, zoals Detroit Become Human, Life is Strange en What Remains of Edith Finch, heb ik zo’n vermoeden dat As Dusk Falls helemaal in mijn straatje past.

Afgelopen weekend kregen we voor het eerst meer over het verhaal te horen. We kregen toen tevens voorgeschoteld dat de game een 1-8 online multiplayer optie biedt. In bovenstaande ‘behind the scenes’ beelden wordt dit nader uitgelegd. In het kort komt het er op neer dat je samen met anderen kunt beslissen over acties die in de game gemaakt kunnen worden. Jouw character en haar lot, wordt dus mede bepaald door de keuzes die jouw vrienden maken. Als je er tenminste voor kiest om deze game in multiplayer te spelen. Mocht je hier voor gaan dan waarschuwen de ontwikkelaars alvast dat de game naast gaming skills, vooral ook life skills vraagt. Hoogste tijd dus om komende weken maar weer eens wat vaker uit mijn gamekamer te stappen en eens een praatje te maken. Ik wil natuurlijk wel goed voorbereid aan deze game beginnen.

As Dusk Falls komt op 19 juli 2022 naar Xbox en zal vanaf release in de Xbox Game Pass te spelen zijn.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
MrStef85
MrStef85
5 maanden geleden

Komt deze game day one op Gamepass?