Gratis For Honor krijgt nieuwe inhoud

Vanaf vandaag kan je hem een maand binnenhalen als Game with Gold, For Honor. In de game gaan de seizoenen door en vandaag kwam er weer een nieuwe event vrij.

Het For Honor Season VII: Storm and Fury in-game event, Reigning Inferno, start vandaag en is beschikbaar tot en met 30 augustus. Reigning Inferno introduceert een nieuwe exclusieve gamemodus, Infernal Dominion, samen met exclusieve beloningen.

De woede van Mt. Ignis zet het slagveld in vuur en vlam en verstikt de lucht met as. In de tijdsgebonden Infernal Dominion-modus ontbrandt een ring van vuur. Spelers worden door de vlammenzee gedwongen te kiezen tussen een gevecht van dichtbij of het nemen van een risico en de vlammen te trotseren. Daarnaast bevat Reigning Inferno exclusieve, tijdelijke beloningen zoals nieuwe wapens met vuurthema, Battle Outfits, Faction Ornaments en een vurig nieuw Mood-effect. Volledig nieuwe Mask Outfits, evenals een nieuwe Emote, zijn ook beschikbaar tijdens het Reigning Inferno-event.

Na de introductie van dedicated servers en nieuwe trainingsmodi blijft For Honor groeien met de release van For Honor Marching Fire op 16 oktober. Deze uitbreiding bevat de gloednieuwe Wu Lin-factie, een 4v4-kasteelbelegering in de Breach-modus, onbeperkte PvE-content en meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments