Ghostrunner 2 is vanaf vandaag te spelen

Ghostrunner 2 is vandaag uitgekomen. Wat mag je verwachten?

Het rijtje kwaliteitsgames in 2023 kent geen einde en aan dit rijtje mag ook Ghostrunner 2 toegevoegd worden. Op de Gamescom van 2023 hebben we de game al uitvoerig mogen spelen. In de preview schreven we:

Over het geheel genomen heeft Ghostrunner 2 me sterk weten te verrassen. De game heeft een aantrekkelijke visuele presentatie en de gameplay verloopt uitermate vloeiend. Hoewel de release van het spel plaatsvindt in een enigszins ongunstige maand, waarin de uitgebreide lijst met releases alomtegenwoordig is, zullen liefhebbers van parkour en intense zwaardgevechten met een soulsachtige moeilijkheidsgraad deze titel ongetwijfeld bovenaan hun verlanglijstje hebben staan.

XBNL-preview (augustus 2023)

Vandaag is het eindelijk zo ver dat we de game in volle glorie mogen spelen en dat gaan we zeker doen. Vriend van de redactie DM4S is inmiddels al een paar dagen bezig en zal binnenkort zijn indrukken in een review met ons delen. Mocht je toch alvast wat meer over de game willen weten:

Ghostrunner 2 is een hardcore FPP slasher. Als speler parkour en slash je je een weg langs hordes vijanden. Dit alles in een Cyberpunk-achtige stetting en een stevig verhaal. In Ghostrunner beklim je als speler het laatste toevluchtsoord van de mensheid, de Dharma Tower – een stad geteisterd door geweld, armoede en chaos, geregeerd door de Keymaster, een wrede tiran. De game game kenmerkt zich door genadeloos moeilijke levels, zeer snelle gameplay en actie.

Check bovenstaande trailer en bereid je voor!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties