Het kan niemand ontgaan zijn. Er is weer een mafketel geweest die het nodig vond om een aanslag te plegen, ditmaal in Manchester. Gelukkig zijn er dan games om ons weer af te leiden van al die ellende. Had je echter Get Even willen gaan spelen, dan moet je nog een maandje geduld hebben.

Get Even had vandaag uit moeten komen, maar de ontwikkelaar heeft besloten om dit met een maandje uit te stellen. Voor de verandering eens niet omdat de game nog niet af is, maar omdat de uitgever het vanwege de aard van de game niet gepast vindt om het net na de aanslag in Manchester uit te brengen.

Het ziet er wel intrigerend uit, maar je kunt je voorstellen dat de ontwikkelaar het nu niet gepast vindt om dit uit brengen.

De ontwikkelaar zelf aan het woord:

Gezien de recente gebeurtenissen en als blijk van respect (aan de slachtoffers red.) hebben we besloten om de commerciële release van Get Even uit te stellen. Wij leven mee met alle betrokkenen en bieden hen onze condoleances en medeleven.

Aangezien Get Even een verhaal gedreven, psychologische horror/thriller wordt met ook hier en daar een thema dat als terroristisch gezien mag worden, vind ik het best een chique move dat ze de game uitgesteld hebben. Vanaf 23 juni kunnen we de game met zijn allen alsnog proberen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments