Of het nu fanservice, makkelijk cashen of een gebrek aan inspiratie is, er worden veel games geremastered. De volgende titel waar geruchten van een remaster van zijn is Call of Duty: Modern Warfare 3.

Het gaat goed met Call of Duty. De reboot van Modern Warfare was leuk, Warzone draait als een tierelier, de remaster van Modern Warfare 2 kwam onlangs uit (nog even geduld, dan komt hij ook voor de Xbox) en volgens de laatste geruchten komt ook Modern Warfare 3 eraan.

Volgens notoire Call of Duty-lekker TheGamingRevolution is de remaster namelijk al een tijdje klaar. Hij beweert dat zowel Modern Warfare 2 als 3 al in 2018 uit hadden moeten komen, maar dat ze destijds vanwege de tragische schietpartij in Dallas uitgesteld zijn.

Net als bij Modern Warfare 2 zou de multiplayer in deel 3 geschrapt zijn en krijgen we dus alleen de campaign. Dit om niet in het vaarwater te zitten van de huidige Modern Warfare. Daarnaast zou de game op dezelfde engine draaien als de vorige twee remasters. Wanneer de titel uit moet komen weet hij ons niet te melden, maar wel dat we ook op deze game een maand langer moeten wachten dan de PS4-bezitters vanwege een exclusiviteitsdeal die Sony met Activision afgesloten heeft in 2016.

Vanuit Activision zelf is het allemaal nog erg stil en dus moet je het bovenstaande allemaal maar met een korreltje zout nemen. Aan de andere kant zou het ook raar zijn als het eerste en tweede deel een remaster krijgen, maar het derde niet. Gewoon afwachten dus maar.

Zitten jullie hier op te wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments