Als we een rij met Game of the Year contenders maken, dan staat daar zeker Hogwarts Legacy bij. De game uit het Harry Potter universum ontpopte zich tot een kaskraker. En als we de geruchten mogen geloven mogen we ons verheugen op een vervolg.

Warner Bros zou namelijk bezig zijn met een vervolg op Hogwarts Legacy. Althans als we de doorgaans goed geïnformeerde insider MyTimeToShineHello mogen geloven. En ondanks dat het een gerucht is, lijkt het niet meer dan logisch gezien het succes van het origineel. Hogwarts Legacy staat namelijk op dit moment op nummer 1 als best verkochte game van 2023, dit ondanks flinke competitie van games als Diablo IV en Zelda: Tears of the Kingdom. De game is ondertussen maar liefst 15 miljoen keer verkocht!

Wel is duidelijk dat we nog een tijdje hierop mogen gaan wachten. Vlak na de release van Hogwarts Legacy kondigde Warner Bros namelijk hun volgende Harry Potter game aan. In deze game genaamd Harry Potter: Quidditch Champions mogen we lekker gaan sporten op onze virtuele bezemsteel. Dit doen we online tegen spelers die de rol van jager, wachter of zoeker op zich nemen.

Dat Warner Bros nog lang niet klaar is in dit universum, dat moge duidelijk zijn. En hoewel we het nieuws omtrent Hogwarts Legacy met een korreltje zout mogen nemen, mogen we natuurlijk hopen. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties