Het weekend is weer voorbij, de klok is een uur achteruit gegaan en oktober is voorbij. Tijd dus om bekend te maken wat november voor moois brengt in de Game Pass.

Elke maand zit er wel weer wat moois in de Game Pass en november is geen uitzondering. Kijk maar even mee.

Minecraft: Java and Bedrock Editions (PC) – 2 november

Vanaf morgen mogen ook de PC-gamers via de Game Pass aan de slag met Minecraft. Bereid je voor op een avontuur met oneindige mogelijkheden terwijl je bouwt, mijnt, met mobs vecht en het altijd veranderende landschap van Minecraft ontdekt.

Unpacking (Cloud, Console en PC) – 2 november

Ook te vinden vanaf morgen is Unpacking. Unpacking is een rustgevende game over de het gevoel dat je krijgt als je je bezittingen uit een doos haalt en ze op hun plek zet in je nieuwe huis. Dit spel is een deel puzzelen om blokken te passen, een deel woningdecoratie; je moet een bevredigende woonruimte creëren terwijl je meer te weten komt over het leven dat je aan het uitpakken bent. In de loop van acht verhuizingen krijg je de kans om een gevoel van intimiteit te ervaren met een personage dat je nooit ziet en een verhaal dat nooit verteld wordt.

It Takes Two (Cloud, Console en PC) – 4 november

Een absolute aanrader is It Takes Two van Hazelight Studios die je wellicht kent van A Way Out. In It Takes Two ga je op de meest fantastische reis van je leven in een uniek platformavontuur dat puur voor co-op is gemaakt. Speel als het ruziënde stel Cody en May, twee mensen die veranderd zijn in poppen door een toverspreuk. Ze zitten samen gevangen in een fantastische, onvoorspelbare wereld en worden met tegenzin uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden.

Kill It With Fire (Cloud, Console en PC) – 4 november

De spin: de oudste en dodelijkste aartsvijand van de mensheid. Als een erkende Kill It With Fire-verdelger is het tijd om terug te vechten! Verzamel je arsenaal en achtervolg de achtpotige dreiging op een reis door de buitenwijken. Om spinnen te verslaan moet je hun ene zwakke punt uitbuiten: VUUR. Of kogels. Of explosies, werpsterren of geplet worden door dingen… eigenlijk vrijwel alles. Maar dat betekent niet dat het makkelijk gaat zijn, eerst moet je de spinnen namelijk zien te vinden. Gebruik eersteklas technologie om spinachtigen op te sporen en de huidige locatie van je prooi vast te stellen. Ze kunnen zich op honderden plekken verstoppen. Eenmaal gevonden, steek je de boel in de hens en plet je de spin met een koekenpan als hij probeert te ontsnappen. Alleen zo kun je zeker zijn van je zaak.

Football Manager 2022: Xbox Edition (Cloud, Console en PC) – 9 november

Lekker met cijfertjes en statistiekjes pielen, je favoriete spelers overhalen om voor jouw club te spelen en uiteraard je favoriete team de Champions League zien winnen. Als dat je ding is dan zit je met Football Manager 2022 uiteraard helemaal goed.

Forza Horizon 5 (Cloud, Console en PC) – 9 november

En dan natuurlijk de klapper van deze maand. Een groot deel van zowel onze redactie als onze community zit te wachten op de nieuwste racer van Playground Games. Dit keer reizen we af naar Mexico om daar de wegen onveilig te gaan maken.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (Console) – 11 november

Stap opnieuw in de schoenen van CJ om in de staat San Andreas de steden Los Santos, San Fierro en Las Venturas onveilig te maken. Misschien wel de populairste GTA ooit, maar dan met mooiere graphics en soepelere gameplay dan ooit.

One Step From Eden (Console en PC) – 11 november

One Step from Eden is een combinatie van strategische kaartkeuze en realtime actie met roguelike elementen, waardoor je personage kan kiezen voor genade of verwoesting. Vecht alleen of met een vriend(in) in coöp en gebruik krachtige spreuken wanneer je wilt, neem het op tegen evoluerende vijanden en verzamel artefacten waarmee je het spel kunt veranderen. Weet jij Eden te bereiken of is je vernietiging nabij?

Deze games verlaten de Game Pass

Uiteraard moeten er ook weer een aantal games plaatsmaken voor de nieuwe titels. Deze games verlaten de Game Pass deze maand.

  • Final Fantasy 8 HD (Console and PC)
  • Planet Coaster (Cloud and Console)
  • Star Renegades (Cloud, Console, and PC)
  • Streets of Rogue (Cloud, Console, and PC)
  • The Gardens Between (Cloud, Console, and PC)
  • River City Girls (Cloud, Console, and PC)

Deze titels zijn nog tot en met 15 november te spelen via de Game Pass, daarna zul je ze aan moeten schaffen als je verder wilt blijven spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments