Met het zweet op het voorhoofd en wit gekleurde knokkels om het stuur heen geklemd net een fractie eerder over de finish heen razen om de winst naar je toe te trekken. Heerlijk toch? Al helemaal als je avatar dan een idioot dansje doet zoals ‘The Carlton’ om het er even in te wrijven. Nou, dat laatste kan niet meer.

Microsoft heeft namelijk een aantal dansjes uit Forza Horizon 4 gehaald, zoals ‘The Carlton’ en ‘The Floss’. Het bedrijf wil niet zeggen waarom, maar ga er maar vanuit dat het te maken heeft met de rechtszaken die Epic Games tegen zich aangespannen ziet vanwege het gebruik van diezelfde dansjes in Fortnite.

Acteur Alfonso Ribeiro (Carlton uit The Fresh Prince of Bell Air) en Russel Horning (Backpack Kid, bekend van Instagram) hebben Epic namelijk aangeklaagd voor het gebruik van hun dansjes. Rapper 2 Milly ging hen eerder al voor.

Microsoft heeft hier zeer waarschijnlijk geen zin in en hoewel ze er dus officieel niks over willen zeggen, hebben ze wel de dansjes uit de game gehaald. Tja, dan maar de vogeltjesdans na een zwaarbevochten zege?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments