Bezitters van de Forza Motorsport 7 Deluxe- en Ultimate-bundels waren niet blij. Eerst een hoop geld betalen en na 5 races is het plezier al weg. Turn 10 biedt z’n excuses aan en komt direct met herstel.

Enkele uurtjes na de lancering van Forza 7 brak de hel los. Wat was het geval? Bezitters van de Deluxe en Ultimate editie van het spel ontvangen een VIP-lidmaatschap voor de game. In alle voorgaande Forza’s betekende dit een 2x creditboost. Nu kregen ze slechts een paar creditboost consumable mods die er na een uurtje al doorheen gejast zijn. Dat zijn dure 20 euro’s en dat realiseerden ze zichzelf dus ook.

Money, money, money…

Ontwikkelaar Turn 10 heeft het geklaag aangehoord en komt direct met een oplossing die niet misselijk is. Ten eerste wordt de pijn verzacht doordat alle VIP-leden 1.000.000 credits ontvangen en daarbij ook nog eens 4 auto’s cadeau krijgen.

  • 2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Forza Edition
  • 2017 Chevrolet Camaro ZL1 Forza Edition
  • 2017 Acura NSX Forza Edition
  • 2010 Maserati Gran Turismo S Forza Edition

More money

Nog beter is het dat er weer wordt teruggegrepen naar het oude systeem. Gewoon een 2x creditboost op alle races. Dit moeten de huidige bezitters gauw het fiasco doen vergeten en zo is de VIP-pas ook weer aantrekkelijk voor nieuwe leden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments