Ben je nou van de pot gerucht? Schijnbaar gaan we net als in Forza Horizon 3 aan de gang met de warthog van onze geliefde franchise Halo! Maar in Forza Horizon 4 wordt het iets groter aangepakt dan alleen het voertuig… als het gerucht waar is.

Het is weer tijd om het zout uit de kast te halen en alvast een korreltje te nemen. In de wereld van Photoshop kan alles fake zijn. Toch ziet er naar uit dat dit wel eens waarheid kan zijn. Wat is het verhaal? Afgelopen weekend kwam een vol album met plaatjes van Forza Horizon 4 online. Aldaar is de warthog te zien.

Nu is een warthog in de wereld van Forza niet verrassend. In Horizon 3 kregen spelers die Halo 5 hadden gespeeld namelijk gratis de warthog in hun game. Maar met dit plaatje zitten we ook echt op een Halo planeet, of eerder gezegd, één van de 7 ringen. De fans kennen ‘’The Silent Cartographer’’ wel. Gezien de zanderige grond onder de warthog, kunnen we van een strand uitgaan, net als in eerdergenoemde klassieke Halo 1 level.

Bewijsstuk nummer 2 en 3

Bewijsstuk nummer 2 zie je hieronder. Een logo op de map met een Pelican schip uit Halo. Precies op een plek waar je in het level The Silent Cartographer ook landt.

Dan zien we ook nog een ander screenshot die ‘gelekt’ is. Maar deze kan ook zo fake zijn als de pest. Het zou mij alleen niet verbazen als je met zo’n level tegen een Pelican schip van Halo moet racen, net als in Horizon 3 met bijvoorbeeld een zeppelin. Naast de Pelican zouden dan ook nog Covenant vliegtuigen vliegen en allerlei stunts doen. Helaas kan je deze vliegtuigen zoals bijvoorbeeld een Banshee niet uit de lucht schieten gezien de warthog geen wapens heeft.

De bron die deze informatie heeft gelekt geeft ook aan dat je de stem van Cortana zult horen. ‘’This is how the race ends’’. Nee grapje, die zin bedenk ik nu net zelf. Maar het zou natuurlijk wel leuk zijn!

Forza Horizon 4 komt naar onze Xbox-jes op 2 oktober!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments