Alles wat je van Forza Horizon 5 mag verwachten

Al jaren bieden de Forza games de beste race ervaring die je op de consoles kunt beleven. Met de komst van Forza Horizon 5 (releasedatum 9 november 2021) zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen. Weten de ontwikkelaars van Playground Games weer een meesterwerk af te leveren? In gesprek met de XBNL-Discord community bespreken we in een video-item al onze verwachtingen.

De Forza franchise zag haar levenslicht aan het eind van het Xbox 360 tijdperk. Playground games bracht in 2012 de game voor het eerst naar de Xbox en weet sindsdien om het jaar een racegame uit te brengen. Niels, Jeff, Clenn, Evil Terrorr, Jojanneke en Rik, bespreken in het video-item wat hun favoriete deel uit de franchise is. We blikken ook nog eens kritisch terug op Forza Horizon 4 en bespreken welke verbeterpunten wij hopen in Forza Horizon 5 te zien.

Verder nemen we natuurlijk alle tijd om Forza Horizon 5 te bespreken. De informatie die we afgelopen jaar vanuit Playground Games gekregen hebben leggen we langs elkaar. Hoe gaat het Mexico in Forza Horizon 5 er uit zien? Hoe zit dat precies met die 11 biomes waar ze het steeds over hebben? En, ray tracing voor je audio? Dat klinkt als muziek in de oren, maar wat bedoelen de ontwikkelaars er precies mee? Deze en vele anderen punten over Forza Horizon 5 passeren de revue. Kortom, ga er maar eens even lekker voor zitten!

Kijk jij ook zo uit naar Forza Horizon 5 en zoek jij nog gamers om dit samen mee te spelen? Kom dan gezellig in onze Discord hangen!

NB: Vanaf minuut 5 – 6 valt het geluid weg en kun je Jeff niet verstaan. Nu is dat doorgaans ook het geval, maar dit keer lag het toch echt aan onze audio. Vanaf 6:06 is dit probleem opgelost en kun je weer genieten van alle klinkers die hij inslikt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments