Het is weer tijd voor een nieuw seizoen.

Epic Games, de uitgever van de populaire Battle Royale game, lanceert vandaag een nieuw seizoen. Myths & Mortals is het tweede seizoen van chapter 5. In dit nieuwe seizoen zien we de goden aan het werk.

In bovenstaande trailer krijgen we een eerste indruk van het nieuwe seizoen. Goden staan centraal. Op de exclusieve afbeelding die via het Fortnite Twitter-account werd gedeeld, zien we enkele goden uit de Griekse mythologie, zoals Zeus, Hades, Aphrodite en Neptune. Ook zijn er bijzondere items te zien, zoals vleugels bij Aphrodite en nieuwe skins die op soort vliegende hovercrafts racen. Naar verwachting zullen de vleugels van Aphrodite, de ketting van Hades en de bliksem van Zeus mythische items worden die je op de kaart kunt vinden.

Wil je meer weten over Chapter 5 – Seizoen 2, neem dan hier een kijkje. Uiteraard komt het nieuwe seizoen met een nieuwe Battle Pass, maar op het moment van schrijven is hier nog niets over bekend.

Het nieuwe seizoen gaat live op vrijdag 8 maart 2024. Het is nog niet bekend vanaf welk tijdstip het nieuwe seizoen te spelen is. Normaal gesproken zou het nieuwe seizoen vanaf 13:00 Nederlandse tijd live gaan, maar het ontwikkelteam van Fortnite is met onverwachtse problemen geconfronteerd waardoor de lancering langer op zich laat wachten. Meer hierover lees je hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties