Fortnite is verdwenen in een zwart gat

De Fortnite fans zijn in rep en roer. De hele boel is weggezogen. Wat nu te doen met je verslaving?

Fortnite heeft op een passende wijze zijn eerste 10 seizoenen afgesloten. Tijdens een live event waar miljoenen naar keken is de boel beëindigd. Meer dan 4,2 miljoen om precies te zijn. Twitch ging ten onder aan die grote stromen kijkers. Ook op Mixer ging de boel in vertraging. En op YouTube zaten ook nog eens 1,5 miljoen kijkers te wachten op het nieuws.

En dat nieuws werd best dramatisch gebracht want Fortnite is uit de lucht. De map is weg, de game niet meer te spelen. Als je de game opstart zie je alleen een zwart gat.

Tijdens het laatste seizoen zijn er meerdere locaties op het Fortnite eiland gekomen en gegaan. Uit een alternatieve toekomst is  raketkapiteit The Visitor bezig geweest om de tijdlijn van de game te herstellen nadat tijdens seizoen 9 Zero Point is ontploft. En het leek erop dat hij het zou gaan klaren.

De uitzending begon met de lancering van Visitor’s nieuwe schip die vergezeld werd door zes andere Visitors uit andere tijdlijnen die men eerder in audio logs had gehoord. Deze zegen gingen op weg om het eiland te redden. Het eiland leek gered totdat ineens een grote explosie kwam en werd alles in een groot zwart gat gezogen.

Daar eindigde alles mee en nu is er alleen nog dat zwarte gat.

Ondertussen zijn er geheime berichten in het zwarte gat scherm te zien. Reddit stroomt over van de nummers die men in deze beelden ontdekt. Zoekt men daarin referenties naar de audioberichten die The Visitor eerder had gepost, dan komt dit rijtje tevoorschijn.

  • I was not alone. (11 146 15 62)
  • Others were outside the loop. (87 14 106 2 150)
  • This was not calculated. (69, 146, 15, 36)
  • The nothing is now inevitable. (2, 176, 8, 160, 65)

De nummers zijn best lastig te ontdekken maar uiteindelijk zijn dit dus de boodschappen die erin te vinden zijn. Verwarrend? Klopt. Wat het allemaal betekent? Geen idee. De community wacht in spanning af wat er nu gaat gebeuren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments