Valentijnsdag stond dit jaar niet alleen in het teken van de liefde, maar ook de nieuwste patch van Fortnite kwam uit. Vanaf nu kunnen de Xbox One X bezitters in volledig 4K van Fortnite genieten.

De update

Spelen in 4K is niet het enige wat er met de nieuwe update is veranderd.
Natuurlijk zijn nieuwe wapens onmisbaar, dus daar is ook met deze update aan gedacht. Gezien het afgelopen vrijdag het Chinese nieuw jaar was, zijn de nieuwe wapens en uitrustingen volledig in stijl.

Ook zijn er wat bugfixes geweest. Bijna een standaard procedure bij het uitbrengen van een nieuwe patch. Maar er is ook iets wat wél opvallend is. De mogelijkheid om in volledig 4K te spelen komt namelijk alleen naar de Xbox One X. Hierin blijft de PS4 dus nog even achter.

Battle Royale

Ook aan de Battle Royale modus is het nodige gesleuteld. In Battle Royale neem je het met 100 spelers tegen elkaar op in één enorme map. Hierin heb je ook jouw bouw-skills nodig om te proberen alle deelnemers uit te schakelen. Dat is dus één grote chaos!

Natuurlijk zijn er ook binnen Battle Royale een aantal bugfixes gedaan, maar er zijn ook wat interessantere gebeurtenissen. Zo is de schade die de scoped assault rifle doet afgenomen en de drop rates van een aantal wapens zijn ook verlaagd. Hierdoor wordt het spel nog wat uitdagender. En er is een nieuwe granaat uitgebracht, de impulse grenade!
Als laatste zijn er nieuwe shrines over de map verdeeld, hierin kun je allerlei schatten vinden. Die zijn dus zeker de moeite waard om even binnen te wandelen.

Save the World

Ook de modus Save the World heeft de nodige veranderingen gekregen. Er zijn fans die twijfelden aan de toekomst van Save the World, gezien Battle Royale zo extreem populair is geworden dat Save the World niet zo veel spelers meer heeft. Maar de modus heeft deze update in ieder geval overleefd.

Epic Games is dus weer lekker bezig met deze update. Wil je de volledige lijst lezen van alle veranderingen? Die vind je hier. Heb jij de nieuwe update al getest?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments