Expedities aan Fallout 76 toegevoegd

De ontwikkelaars van Fallout 76 brengen een nieuwe content update uit. In The Pitt kunnen spelers op expeditie gaan. Wat kunnen we verwachten?

Na een dramatische start, zijn de ontwikkelaars Fallout 76 blijven ondersteunen. Patches en bergen aan nieuwe content waren nodig om het tij te keren. Inmiddels staat er een game die een flinke community achter zich heeft weten te krijgen. Ook onze redacteur Niels heeft in 2020 een zestal redenen beschreven om Fallout 76 nog eens te proberen. Inmiddels is het weer tijd voor een nieuwe update.

The Pitt

In The Pitt update gaan spelers voorbij de grenzen van Appalachia. The Pitt is een voormalig industriegebied dat met radation bedekt is geraakt. Als speler bezoek je het nieuwe gebied en word je lid van de Union, een onderdeel van de Freedom Fighters. Je vecht je een weg door de City of Steel, verslaat Fanatics met je zelfgemaakte guns en dat hoef je niet in je eentje te doen. The Pitt kan met maximaal 4 spelers bezocht worden en kent een zogenaamde expeditie structuur. Het succesvol doorlopen van The Pitt levert exclusieve loot en rewards op. Bovenstaande trailer geeft je een mooie indruk van wat je te wachten staat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments