Eindelijk! The Long Dark is officieel gelanceerd!

Yes! Nog een survival-game… Maar dan nu wel eentje die EINDELIJK van zijn Game Preview-dagen ontwaakt en officieel gelanceerd is.

The Long Dark

The Long Dark is een survival-game die zich afspeelt in de Canadese wildernis. Na een crash met je vliegtuig bevind je jezelf op onbekend terrein en zul je moeten zien te overleven terwijl je op zoek gaat naar je lieftallige collega. In een tijd waarin survival-games je letterlijk om de oren vliegen heeft The Long Dark iets unieks. Dit is namelijk een van de weinige waarin je jezelf niet hoeft te verdedigen tegen zombies of andere monstruositeiten maar puur en enkel vecht tegen Moeder Natuur zelve!

Early Access tot in de eeuwigheid

Ik, als pc-gamer (naast m’n geliefde Xbox natuurlijk), word helemaal gek van de games die zoveel beloven maar dan tot in de eeuwigheid in Early Access (Game Preview) blijven hangen en uiteindelijk voordat ze gelanceerd worden al enorm geflopt zijn. Dit idee had ik bij The Long Dark ook, maar gelukkig is de game er na drie jaar nu eindelijk! En dat is goed nieuws, dit betekent namelijk dat de langverwachte verhaalmodus nu ook te spelen is. De verhaalmodus bestaat uit vijf hoofdstukken die jou zeker op het puntje van je stoel laten zitten. Check snel de trailer en KOOP DEZE SHIT!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments