The Long Dark is eindelijk klaar en komt met seizoen 1: Wintermute

The Long Dark komt eindelijk uit het preview program en krijgt zijn eerste versie. Het is direct de start van het eerste seizoen. De eerste twee episodes komen 1 augustus uit.

The Long Dark is al sinds de E3 van 2015 in ontwikkeling en beschikbaar in het preview program. Het is één van de eerste games in het programma. De game heeft inmiddels een lange weg afgelegd maar heeft eindelijk een release.

Wintermute

The Long Dark zal op 1 augustus met de eerste twee episodes komen van de story mode, Wintermute. De creative director van Hunterland, de ontwikkelaar, zegt het volgende:

Wintermute is het verhaal van bospiloot Will Mackenzie en Dr. Astrid Greenwood. Hun vliegtuig crasht midden in de Noord-Canadese wildernis, in de nasleep van een grote mysterieuze gebeurtenis. Gescheiden bij de crash moeten Mackenzie en Astrid elkaar weervinden terwijl ze de rampen van de woeste winterwildernis moeten zien te ontkomen, en ze zoeken naar een verklaring voor deze nieuwe “stille apocalypse” waar ze zich midden in bevinden. Wie kunnen ze vertrouwen? Hoe ver gaan ze om te overleven?

Survival mode

Als je met early access The Long Dark al had gedaan, dan kon je alleen nog maar de survival mode uitproberen. Deze zal ook na de release natuurlijk ook gewoon speelbaar blijven. In deze modus moet je zien te overleven in de open wereld van The Long Dark. Daarbij zul je moeten jagen, verzamelen en nog meer om niet opgeslokt ten prooi te vallen aan moeder natuur of andere onheil in de harde wereld van The Long Dark.

Gratis proberen

Mocht je deze survival mode willen proberen, dan kan dat want de game is nog steeds in preview. Zolang dat het geval is kun je The Long Dark gratis proberen of kopen voor 20 euro.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments